haru_chan90

Display picture made by lovely cerraazizi :), 24, Femme, MalaisieDernière visite : Lundi après-midi

92974 écoutes depuis le 28 nov. 2009

429 coups de cœur | 3 messages | 0 playlists | 166 shouts

  • Ajouter à mes amis
  • Envoyer un message
  • Laisser un shout

Votre compatibilité musicale avec haru_chan90 est Inconnue

Obtenez votre profil musical

Morceaux écoutés récemment

Simple PlanHappy Together 2 mars 18h55m
AAA逢いたい理由 2 mars 18h50m
KerispatihTapi Bukan Aku 2 mars 18h46m
松下優也Interlude III 2 mars 18h44m
Spice GirlsViva Forever 2 mars 18h37m
Voir plus

Shoutbox

Ajouter un commentaire. Ouvrir une session Last.fm ou S'inscrire.
  • cerraazizi

    Lohhh baru prasan ke? HAHAHAHA! Ada leww~ hewhewhew. :P

    14 nov. 2013 Répondre
  • SamuraiSx

    hiiii thanks for accept !!!! ^^ sorry for late reply I wasn't on my profile long time x...x heh i see The Begining is now on top on your list <3 www my fav from OOR ^^

    20 avr. 2013 Répondre
  • Yumecchi

    Hahaha yeah xDD Hahahaha that's cool! I also love to sleep a lot :) Man, tomorrow school >.< FU! -.-''

    14 jan. 2013 Répondre
  • Yumecchi

    Hello Haru-chan ^^ You're welcome and thanks, that's cool :) Heheh I was busy, but lately nope xD Ganbatte ne! I'm fine, but a bit down, because school starts since Tuesday -.-''

    13 jan. 2013 Répondre
  • Yumecchi

    Hi! I'm Yorozuya-no-Yume from MAL XD And nice list ^^ So, how are you?

    13 jan. 2013 Répondre
  • cerraazizi

    AHAHAHAHAHA!!! I TAU DIA KATA APA!! Mesti dia kata, "Yarashii!" kan? :P I gelak mengekek je tiap kali dia kata mcm tu. Oh and btw, kalo u dah sampai tahap tokimeki dgn Saeki, try "geletek" dia. I suka gila tgk reaction dia. XDD Utk geletek, u move your stylus in a circular motion secara laju2. And buat kat bahagian chest dia. (omg our convo mcm dh x-rated je bunyi. DX) Ahh. I know what you mean. I think for me, depends pada tahap prettiness dia kot. :D Kalo mcm dah nampak terlalu comel mcm keperempuanan tu, mmg I x gemor lah kan.

    15 déc. 2012 Répondre
  • cerraazizi

    HAHAHAHAHAH! Takpe, bukan u sorang je. ;D Ahh, masa Love Mode tu eh? That's my fave part, tbh. Sebab suka tgk dia blush and reaction dia sgt epic! XDDD But after awhile, nanti reaction dia cam akan repetitive jadiknya. heheh, pretty boy x minat eh? Speaking of which, taste i pun pelik gak, in that sense. I mean, kdg2 tu suka pretty boy gak la, tp most of the time, mesti cam minat kat yg... "unpretty" guys tau. |D

    15 déc. 2012 Répondre
  • cerraazizi

    HAHAHAHAHA POYOOOOO!!! XDDD Shiba-cyg pun boleyyy! :P Takpe2, I pun, kalo tgh main game tu sorg2 I pun menggedik jugak. Yg xley bla, ada satu part yg Saeki tgh marah kan, I siap leh kata kat skrin tu, "JAnganla marah macam tu Abang Saeki!" *creeper* XDDDD Pergh, taste ktorg ni mmg similar habis la kan! XD Dlm TMGS3, ada karakter yg mcm tu tau. Sakurai Kouichi nama dia (suka la tu last name Sakurai! XDDD) Muka brutal gila, tp serious, comel kot! Abang(?) dia si Ruka tu pretty boy skit; walaupun diorg berdua ni dua2 delinquents.

    15 déc. 2012 Répondre
  • cerraazizi

    Uiks. Itu dh cukup tinggi dh tu. I check balik guide dia, dia kata, u kene raise kan your Sports parameter sampai ke 55 dalam first year gak. OR, u kena join baseball club dulu, bru dpt jumpa dia. :D wehhh mmg berdebar2 ok. mmg deep gila. rupa pun leh tahan! :P Tp senpai kata dia takut dgn shiba sbb rse dia cm scary. XDDD

    15 déc. 2012 Répondre
  • cerraazizi

    cuba check balik guide tu. I rasa u kena naikkan fitness u kot; kasi tinggi skit. or maybe yeah, u kena join 1 sports club. i x igt apa. XDD;; tp suara shiba deep gila wehhhh.

    14 déc. 2012 Répondre
  • cerraazizi

    Jenis yg mcm princely-type; ala2 Fye from Tsubasa Chronicles. ;D I plak, jenis yg suka luar nampak cam brutal gila tapi dalam hati ada taman. mak aih, mmg suka gilaaaa type mcm tu! xDDD I rasa, kalo u main TMGS2, I think you're gonna like Shiba-kun. :P

    14 déc. 2012 Répondre
  • cerraazizi

    AWESOMEEEEE! kasi high-five skit. XD Hish, apesal sume org pun suka that guy? XDDD *dodges bricks* lambat kot. Kalo kt Japan, kuar bulan dpn. And lgpun, belum tentu akan ada eng ver ke tak. :( kalo ada skalipun, mungkin lambaaaaat lagi diorg nak announce, huhu.

    14 déc. 2012 Répondre
  • DualElites

    yup malaysians but with japanese musical taste are rare. korean fan-a-holic malaysians are strewed all over last.fm though haha. Yeah Haru x Shizuku, it's like they were made for each other. Especially shocked when the girl that confessed her love first, usually it's the boy xD Erm banyak jugak follow season ni.. Tonari, Sukitte, SAO, Chuunibyou, Sakurasou, Little Busters, Zetsuen and Btooom! hehe what about you?

    14 déc. 2012 Répondre
  • cerraazizi

    hehe, arigatou arigatou!! :D I dah lama gila x buat GIFs, tu yg bila nampak klip2 these bishies I terus nk try buat GIFs balik. game ni lambat lagi kuar; and x sure akan dpt english localisation ke x. senpai dgn i dh siap tukar dah. XDDDD Ala, guna je, bb. I totally don't mind! I dh siap suruh senpai pakai lagi, hehe! kalo u tukar, the 3 of us leh jadik tokimeki restaurant nyer trio kat lastfm ni, hahaha!

    14 déc. 2012 Répondre
  • cerraazizi

    I tukar gambar baru lagi. Ehehehe~! Btw, I ada buat photoset of Tokimeki Restaurant tadi; sbb diorg baru release their "interview" clips. XD Dijemput tengok ye! :P http://cerraazizi.tumblr.com/post/37895019816/tokimeki-restaurant-x-i-p-vs-3-majesty

    14 déc. 2012 Répondre
  • DualElites

    no problem. ^^ it's really rare to meet someone from malaysia with similar taste as mine lol. nice meeting you. your taste is impressive :D and i've also followed you on twitter. Yup, Tonari, best anime of the season~! i'm loving it<3

    14 déc. 2012 Répondre
  • cerraazizi

    I boleh imagine reaction u! OOOHHH~! Ada org tu dh tukaq gambor leee! XDDD

    14 déc. 2012 Répondre
  • cerraazizi

    YUP~! Purely fanmade! Uish, kalo btul ada, I dah nangis kegembiraan dah wehhh! XDDD

    14 déc. 2012 Répondre
  • cerraazizi

    xpe, gmbr ni xde dlm ending dia. XDDD;; tp sweeeeeet gila kan?? :D

    8 déc. 2012 Répondre
  • Grii_serena

    thanks, greetings from Argentina also ^^ and yes! nino is my favorite and sho also. :D i love arashi :)

    30 oct. 2012 Répondre
  • Voir les 166 shouts

À propos de moi

Feel free to add me if you want to be friends. :D
Though i prefer those who has medium/high musical compatibility.

haru_chan90's top albums (overall) 1. - All the BEST! 1999-2009 (1020)
2. Glee Cast - Glee: The Music, Volume 1 (461)
3. Bruno Mars - Doo-Wops & Hooligans (454)
4. Taylor Swift - Fearless (410)
5. Exile - 愛すべき未来へ (410)
6. - 僕の見ている風景 (405)
7. Taylor Swift - Speak Now (Deluxe Edition) (382)
8. OneRepublic - Waking Up (353)
9. GReeeeN - いままでのA面、B面ですと!? (353)
10. David Archuleta - David Archuleta (349)

Activité récente