Mokush

ona koja sanja, 30, Femme, Serbie
www.jellotime.comDernière visite : Il y a 13 jours

44313 écoutes depuis le 2 nov. 2007

309 coups de cœur | 0 messages | 1 playlist | 271 shouts

  • Ajouter à mes amis
  • Envoyer un message
  • Laisser un shout

Votre compatibilité musicale avec Mokush est Inconnue

Obtenez votre profil musical

Morceaux écoutés récemment

Jeff BuckleyHaven't You Heard 15 déc. 16h19m
Jeff BuckleyDream Brother (alternate take) 15 déc. 16h14m
Jeff BuckleyThe Sky Is A Landfill 15 déc. 16h09m
Jeff BuckleyNew Year's Prayer 15 déc. 16h04m
Jeff BuckleyOpened Once 15 déc. 16h01m
Jeff BuckleyEverybody Here Wants You 15 déc. 15h56m
Jeff BuckleyYour Flesh Is So Nice 15 déc. 15h53m
Jeff BuckleyGrace 15 déc. 15h47m
Jeff BuckleyMorning Theft 15 déc. 15h43m
Jeff BuckleyCorpus Christi Carol 15 déc. 15h41m
Voir plus

Shoutbox

Ajouter un commentaire. Ouvrir une session Last.fm ou S'inscrire.
  • IgHy

    Ne znam zasto drzim uopce ove "low" u prijateljima ;)...

    15 oct. 16h14m Répondre
  • Dimkefx

    uvek sam raspolozen za preporuke buduci sam bas lejm u lasefemovanju :) dzob mjuzik je pravi skrobl meterijal ! E pa da In music ono kao plan je ,ali znash me :) Bicu sigurno u NS za Stoned Age, ako nadjem ekipu za in music bice i to. Trenutno sam u malo smor stadijumu u kojem nisam nesto lud za planiranjem iventa :*

    25 avr. 18h25m Répondre
  • Dimkefx

    koliko sam tužan što sve slabije skroblujem i bacam shautove...a bio sam pravi lestefemovac :]

    7 mars 19h25m Répondre
  • Hmmhmmhootho

    ajde, odličan odabir common bendova, još umjesto the men bi mogle nešto drugo al što je tu je. možda poskroblam malo close lobstersa da to popravimo :D e zapravo nisam puno tih wooden shjipsa slušala, par pjesama samo i bili su mi zanimljivi za otić na koncert al toe to, tako da ako imaš neke pjesme za šerat, samo daj. tebi isto sretna nova. nego, bila sam na daliborima nedavno, pa sam te se sjetila i tog kak si im upala. vrlo su optimistični u ovim novim stvarima, za razliku od onih na albumu normalan život. drago mi je to, al pošto ja još nisam optimistična u vezi života, teško se poistovjetim s njima :D nego, jako lijep koncert u svakom slučaju.

    11 jan. 9h59m Répondre
  • Dimkefx

    Sjajno!!! Lepo se provedi pa da mi pričaš obavezno! Priroda mog posla je takva da obaveza potire bilo kakve planove, znam užasan je ...več sam propustio ovogodinji primavera sound, ali opet sam iskusio par dobrih svirki koji mogu da se mere sa njih 10. Rock on! BTW ionako neće Kim biti tamo, tako da se time tešim :P

    30 oct. 2013 Répondre
  • Dimkefx

    Ne idem ipak, zahvaljujuci obavezama na poslu :((( A Ti Sanjce?

    29 oct. 2013 Répondre
  • IgHy

    :)

    11 oct. 2013 Répondre
  • Dimkefx

    pa ajde vidi :) kradi :)

    21 juin 2013 Répondre
  • carebearbubbles

    Hugs To You

    22 fév. 2013 Répondre
  • Hmmhmmhootho

    arabstrap<3

    9 fév. 2013 Répondre
  • Hmmhmmhootho

    bilt tu spila je u tom bendu pa me zanimalo što imaju za reć i fakat su mi dobri budem ti šerala još jednu pjesmu u nekom trenutku zapravo zašto to ne bi bio ovaj trenutak na! također, skroz si me dobila s modest mausom i slobodno šeraj kaj god bilo kad pa ću ja to već poslušat Jeej šeranje glazbe :D a kaj se tiče klouz lobstersa poslušala sam ih al ne baš pažljivo moram priznat samo sam ripitala 2, 3 pjesme al definitivno su mi sa strane još umno da ih moram poslušat ponovo jer često mi se dogodi da mi nešto ne sjedne samo zato što nije pravi trenutak. također, ak imaš i nešto njihovo za dat dajmi! al vjerojatno ću ti ionako pogledat kaj si lavala pa to prvo poslušat.

    28 jan. 2013 Répondre
  • Hmmhmmhootho

    e znaš kaj sjedim i kao radim neke zadatke al atmosfera ovog albuma kojeg slušam me skroz povukla pa rekoh zajebi idem malo prčkat po internetu nego zašto ovo pričam zato što ne znam zapravo zašto al ne mogu odlučit koje od ove tri majice da kupim 1, 2, 3 . ne ovoga, zapravo mie jebeno što nisi odmah odgovorila jer više nisam očekivala odgovor pa me sad razveselio i dio u kojem ti se svidjela pjesma jer nitko ne dijeli moj entuzijazam oko iste. a tek sam ih nedavno malo pažljivije poslušala jer jako volim built to spill a čovjek iz

    28 jan. 2013 Répondre
  • Hmmhmmhootho

    sad ti ja tu kao nešto šautam a ništa ne ostaje u tvom šautboksu zanimljivo

    28 jan. 2013 Répondre
  • Hmmhmmhootho

    e al poslušaj i ostale modest mause jer su jebeni lonesome crowded west je odličan album a i we were dead je super npr na njemu je ova pjesma koja je JE.BE.NA. http://www.youtube.com/watch?v=-eifPUvi7kA

    16 jan. 2013 Répondre
  • Hmmhmmhootho

    ja ti od jučer svako malo kliknem na tvoj profil jer me neopisivo veseli tvoj about me a ovaj goribor (guglala sam nisam znala :D) je odličan tak ti i ja u životu sa svime mogla bih napravit nešto sa životom MA IDEM JOŠ MALO ČILAT IMA VREMENA i kaj se dogodi. niš. prođe vrijeme pa sam stara i tak nego kaj sam htjela. ajde lijepo je to čut od nekoga tko ima 2,3 tisuće artista u lajbreriju NOSI SVE nadam se da će ti se u nekom trenutku nešto i svidjet također ti si službeno prva osoba s kojom šeram close lobsters u music you have in common dijelu :D gle niš evo ti ovo jer sam otprije 20 minuta otkad sam ju prvi put čula opsjednuta njome tko zna možda ti se svidi. found new favorite song listen until you hate it pa da. također imaš puno modest mausa to mi se sviđa i lavanje the worst taste in music odlično. bok.

    16 jan. 2013 Répondre
  • doroghanna

    kad smo SUPER :)

    30 oct. 2012 Répondre
  • IgHy

    Vise nemas vremena za muziku? :)

    26 avr. 2012 Répondre
  • Dimkefx

    brrr ;)

    30 jan. 2012 Répondre
  • Anira_Sugar

    good taste there in serbia!

    30 déc. 2011 Répondre
  • worldwasamess

    you have great taste :)

    19 déc. 2011 Répondre
  • Voir les 271 shouts

À propos de moi

Svet je moj, ali ima vremena.


Activité récente