ClarisPro

29, Femme, IndonésieDernière visite : le mois dernier

14494 écoutes depuis le 6 fév. 2012

1 coup de cœur | 0 messages | 0 playlists | 12 shouts

  • Ajouter à mes amis
  • Envoyer un message
  • Laisser un shout

Votre compatibilité musicale avec ClarisPro est Inconnue

Obtenez votre profil musical

Morceaux écoutés récemment

Shoutbox

Ajouter un commentaire. Ouvrir une session Last.fm ou S'inscrire.
  • Dwinanda

    eceu! meni kudud di inbox hahaha.. damang alhamdulilaah.. bade lagu anu kumaha geulis??

    20 avr. 2012 Répondre
  • Dwinanda

    wkwkwkkwkwk, astagfirullohh hilaf !! hahahha,, tp kan yg penting jujur ga googling.. :p #ngeles

    31 mars 2012 Répondre
  • Dwinanda

    hahaha, ulah dibayangkeunnn sereeeeeeeemmmmm wkwkwkkwkw ,, hmmmmm, sumpah nih te nga googling dll, tapi sigana mah great indoors nya? leres neng??

    28 mars 2012 Répondre
  • Dwinanda

    wkwkwkw, sumuhun emg laguna nyaritakeun kitu, tp laguna teh anu ku abi artikeun mah, sanes meninggal tp pergi ke tempat antah berantah :D ohh, incubus love hurts? eta mah sarapan abi isuk2 neng, asik nyak? hahahha, hahahhahaha, amien2, sigana lmun panggih lgsung ge, menta cipika cipiki.. wuhahhahaa

    22 mars 2012 Répondre
  • katepoison

    makasih :)

    20 mars 2012 Répondre
  • Dwinanda

    Sami sami neng, cobian oge war of my life lyricna yahud ogee,, oh always be? te acan di dangukeun anu eta mah, ngke di cobi atuh,, abi mah Jimmy Eat world paling resep anu hear you me, soalna sacarita.. sumuhun abi ge hayang pisan ntn placebo sarengg jimmy, ngan angger we ngantosan john mayer te datang2 wae.. :(

    20 mars 2012 Répondre
  • katepoison

    Poison maksudnya berat gimana ???

    19 mars 2012 Répondre
  • Dwinanda

    wahh,, blom denger yang ituu.. baru punya album yg bleed american, 23 dari album yg mana emg?

    19 mars 2012 Répondre
  • Dwinanda

    hahhaaha jakarta juga mereunn.. eh naha atuh tiasa nyarios sunda?? sumuhun heartbreak warfare emg sesuatu. hahaha , atos dangukeun anu wheel sareng vultures? eta oge alus pisaan lyric na, si john emg jagona ngajieun lyric, siga nu nyarita tapi make prosa2.. Amaze !

    19 mars 2012 Répondre
  • Dwinanda

    wahhh, resep pisaann atuhhhh, hahhaha ngan ai lagu nu paporit mah lieur milihna, kabeh album abi resep :D , sumuhun no such thing mah inget pas nuju ngora . hahaha wargi bandung oge?

    16 mars 2012 Répondre
  • Dwinanda

    Thanks Super ! :D

    15 mars 2012 Répondre
  • LAST.HQ

    Welcome aboard, ClarisPro! Happy listening.

    6 fév. 2012 Répondre

Activité récente