Ashminigun

31, Homme, Malaisie
ashminigun.wordpress.com/Dernière visite : la semaine dernière

71608 écoutes depuis le 29 jui. 2009

435 coups de cœur | 0 messages | 1 playlist | 47 shouts

  • Ajouter à mes amis
  • Envoyer un message
  • Laisser un shout

Votre compatibilité musicale avec Ashminigun est Inconnue

Obtenez votre profil musical

Morceaux écoutés récemment

いとうかなこReliance Coups de cœur hier après-midi
林原めぐみTamashii no Rufuran (Aqua Groove Mix) Coups de cœur hier après-midi
澤野弘之Piano Uc-No.3 Coups de cœur hier après-midi
澤野弘之LIFE & DEATH Coups de cœur hier après-midi
AimerEven Heaven Coups de cœur 25 jui. 19h33m
島みやえい子Haruzora Coups de cœur 25 jui. 19h27m
Daft PunkSomething About Us Coups de cœur 25 jui. 19h24m
Richard MarxRight Here Waiting 25 jui. 19h19m
美郷あきSnow Maiden 25 jui. 19h15m
Our Lady PeaceSomewhere Out There 25 jui. 19h10m
初音ミクLast Night, Good Night Coups de cœur 25 jui. 19h04m
初音ミクLast Night, Good Night Coups de cœur 25 jui. 19h04m
KOTOKOChi ni Kaeru ~on the Earth~ Coups de cœur 25 jui. 18h58m
初音ミクSobani Coups de cœur 25 jui. 18h53m
Annabelanamnesis Coups de cœur 25 jui. 18h48m
林原めぐみTamashii no Rufuran (Aqua Groove Mix) Coups de cœur 25 jui. 18h42m
Kevin MacleodMonkeys Spinning Monkeys 13 jui. 12h35m
Brian TylerParis Siege 11 jui. 11h05m
Brian TylerScouting the Enemy 11 jui. 10h59m
AimerMine Coups de cœur 12 juin 17h52m
Voir plus

Shoutbox

Ajouter un commentaire. Ouvrir une session Last.fm ou S'inscrire.
  • ChitogeKirisaki

    Thanks for accept my friend request~ Nice to meet you!

    24 jui. 2014 Répondre
  • ichigoOblate

    Thanks for approving! (*ω*)~

    21 oct. 2013 Répondre
  • ichigoOblate

    Hiya, friends? We got super compatibility here :D

    16 oct. 2013 Répondre
  • Nightbane112

    Yup! Yup! Yup! DAT T.M. Revolution X Nana Mizuki duo in OP anime... :p

    5 mai 2013 Répondre
  • Nightbane112

    LOL! You realised?!

    4 mai 2013 Répondre
  • AfezeriaMiku

    apa khabar?

    2 mars 2013 Répondre
  • AfezeriaMiku

    kolo cmtu apa lagi....it always been my dream since 2 years ago to go there..

    6 fév. 2013 Répondre
  • AfezeriaMiku

    amacm nak gi ke kolo mampuu?...ke dh mampu?

    4 fév. 2013 Répondre
  • AfezeriaMiku

    ohhhh...emmmm..........i bet you have an ambition to travel to japan.

    4 fév. 2013 Répondre
  • AfezeriaMiku

    so you wanna answer my last question or do you find me extremely boring?...if so then please forgive my behavior.

    4 fév. 2013 Répondre
  • AfezeriaMiku

    hello?

    2 fév. 2013 Répondre
  • AfezeriaMiku

    course TESL blajar Bi tu....em ade berapa bnyk anime collected stakat ne?...

    31 jan. 2013 Répondre
  • AfezeriaMiku

    lorh........okay.....hmmm......ade ape ape nak tanye aku ke?...

    31 jan. 2013 Répondre
  • AfezeriaMiku

    haaa?.................err......oh ok......em.....tinggal mano?...

    31 jan. 2013 Répondre
  • AfezeriaMiku

    ok...hmm.....so what is your career?...i'm a student at universiti selangor.

    31 jan. 2013 Répondre
  • AfezeriaMiku

    so maksudnye tk kisah apa quality video pun?....

    30 jan. 2013 Répondre
  • AfezeriaMiku

    hmmm...............ehem....

    30 jan. 2013 Répondre
  • AfezeriaMiku

    oh memilih jela ye?......em selalu gune site apee nak download?....quality cmne?..

    30 jan. 2013 Répondre
  • AfezeriaMiku

    hoho reply sket dn ringkas je...well aku ne memang bnyk gk ckp...em so skang ne ade bnyk anime download ke atau beli dvd je?...

    29 jan. 2013 Répondre
  • AfezeriaMiku

    oh cmtu...yeah skang bnyk genre same style je lain tpi i still liike them becaz aku jenis yg menghargai apa yg negara kegemaran aku hasilkan...ak kira masih bru je dlm hal ne...umur 17 lepas spm habis i try cube cri anime best becaz dh bosan tgk movie dan jugak mase kali pertama aku nk cri anime tu tu jugala time first aku tgk anime.....i'm still new...otaku junior lagi tpi bnyk lah anime kualiti bluray aku dh download....aku mule sukakan lagu naruto dulu pastu lelame aku tinggalkan lagu inggeris dn malay dn dgr lagu jepun je becaz for me lagu jepun paling terbaik dan bermakna di dunia...well bukan sume elokla...aniway aku bru 2 tahun jdi otaku dn memang betul my age is 18..aku kene kte aku banggalah dpt jumpe owg len yg minat sgt lagu jepun tk kirala umur die berape pun rase untung sgt.....bole jadi kenalan tk?...i'm a man by the way....hehe tk pasti nak kte aku atau saya nak gak jadi sopan ngan owg dewasa ni..maaf panjang sgt.,

    29 jan. 2013 Répondre
  • Voir les 47 shouts