Forum » Genel Fikir ve Öneriler

fırç, fırçfırç; crilk.......fırç, fırçfırç; crilk.......fırç, fırçfırç;…

• jeket a dit :...
    • Utilisateur
    • 5 sept. 2008, 8h21m

fırç, fırçfırç; crilk.......fırç, fırçfırç; crilk.......fırç, fırçfırç; crilk.......fırç, fırçfırç; crilk.......fırç, fırçfırç; crilk.......

Bu sesten rahatsız olmayan var mı acaba.. beni ruh hastası etmekte yavaş yavaş..
    Yani bi müzik radyosu sitesinde istenmeyen ilk şey parazittir benim bildiğim.. Ama sizler bunu maalesef yapılması gereken ilk şeymişçesine bu sesi durmadan yayınlıyorsunuz, buna neden katlanır insanlar bilemem, yani polis telsizi sesi gibi beynime kazınmaya başladı :(((

• jeket:

Birincisi yanlış forumdasın (http://www.lastfm.com.tr/forum/85202), ikincisi bu ses bizden kaynaklanmıyor, bu parazit sorunu ana karta entegre bir ses kartı olan Soundmax marka ses kartı kullanan kullanıcılarımızda ortaya çıktı. Bu seslerden kurtulmak için yapabileceğin şey ses kartı driver'ını güncellemek, işe yarar umarız, bunun dışında kullanıcılarımızın ses kartını değiştirdiğini de duyduk.

Kısacası günahımızı aldın, böyle bir ses bilerek nasıl verilir?

İyi şanslar

• seryatx54 a dit :...
    • Utilisateur
    • 25 oct. 2008, 1h24m
    Beni de gıcık etmişti.LastFm'i radyo için değil de daha çok skroplama için kullanmam sebebiyle nadiren duyuyorum.Gıcık ama.

BindikBirAlamete.Com

• Bu sorun Last.fm'den değil, kullanıcının ses kartından kaynaklanıyor, yukarıda açıklaması yapılan tür seskartı yani...

Les utilisateurs anonymes ne peuvent pas poster de messages. Merci de vous connecter ou de créer un compte pour pouvoir intervenir dans les forums.