• Merabalar,

Ya birkaç şey soracağım ben böyle biryere ilk defa katılıyorum yani pek anlamıyorum kusuruma bakmayın lütfen birincisi,ben radyodan dinlediğim kendi istediğim parçaları kendi müzik listeme nasıl kaydedeceğim 30 saniyelik dinlediğimi kaydedebilyorum ama radyodan dinlediğimi kydedemiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen?? Birde türkçe parçaları nerden bulabilirim radyoda?? Şimdiden çookk teşekkür ederim kusura bakmayın lütfen kolay gelsinn..

A.ÇAKIROĞLU
  • Merhaba,

Müzik listenize parça eklemek için sitede de yazılım üzerinde de "çal" işaretinin olduğu sıradaki "kaset" ikonuna tıklamanız gerekiyor, ya da sanatçı sayfalarına gittiğinizde parçanın üzerine mouse'unuzla gittiğinizde şarkının bulunduğu satırda gene ufak bir kaset ikonu belirir, bunlara tıklamanız gerekecek. Site üzerinde açık gri "çal" ikonu olan parçalar 30 saniyelik öndinlemelerdir, siyah ikonlu olanlar ise tam parçadır, tam parçalardan seçerseniz sorun yaşamazsınız. Türk sanatçıları bulmak için de şu an bulunduğunuz sayfada sağ üst kırmızı menüdeki "Müzik ara" yazan beyaz bölmeye sanatçı adını yazmanız yeterli olacaktır. Türkçe karakter kullanarak yazarsanız sanatçı adını doğru sayfalara yönlendirilirsiniz.

Bu arada site ile ilgili genel sorularınız için http://www.lastfm.com.tr/forum/85201 forumunu kullanabilirsiniz.

Keyifli dinlemeler dileriz.

• Çoookk teeeşşşeekküüürr ederimmm

A.ÇAKIROĞLU
  • Rica ederiz :)

Les utilisateurs anonymes ne peuvent pas poster de messages. Merci de vous connecter ou de créer un compte pour pouvoir intervenir dans les forums.