Forum » Genel Fikir ve Öneriler

saygısızlık

• [Utilisateur supprimé] a dit :...
    • Utilisateur
    • 23 juin 2008, 11h38m

saygısızlık

merhabalar.
    benim bahsetmek istediğim konu bazı kullanıcıların gerçekten rahatsız edici şekildeki saygısızlıkları.bahsettiğim şey panoya yazılan bir küfür gibi basit şeyler değil.
    şuna bir bakınız.ben ve burada tanıdığım bir çok insan bundan rahatsız ve biliyoruz ki bu kullanıcıya küfür etmemiz veya normal bi şekilde bunu değiştirmesini istememiz fayda etmeyecek.biliyoruz ki bu sitede çok fazla kullanıcı var ve elbette hepsini takip etmeniz imkansız.ama ben size rahatsız olduğumuz bir tanesini bildirdim.bu konuda sizlerden bir yaptırım bekliyoruz.düşünce özgürlüğü bu değildir ve bu saygısızlık kabul edilemez.şimdiden çok teşekkür ederim.

Modifié par NisaMishap le 23 juin 2008, 13h24m
  • Bu mesele http://www.lastfm.com.tr/forum/85201/_/424582 konusunda tartışıldı. Kullanıcı uyarılmıştır ve fotoğrafını değiştirmiştir. Lütfen kullanıcı ile hiçbir şekilde tartışma ya da konuşmaya girmeyiniz, siz de tartışmanın içinde olursanız yaptırım uygulanır her iki tarafa da. Teşekkürler. Bu arada forumlarda kullanıcı afişe etmek kurallara aykırı olduğu için kullanıcı linkini de kaldırıyorum.

Les utilisateurs anonymes ne peuvent pas poster de messages. Merci de vous connecter ou de créer un compte pour pouvoir intervenir dans les forums.