Forum » Site Desteği

Kendiliğinden duran müzik

• redkit63 a dit :...
    • Utilisateur
    • 26 mai 2011, 10h42m

Bir kanalı dinlerken, kendi işlerimle ilgileniyorum ve müzik parça bitince ve bazen ortasında duruyor, sekmeye geri dönüyorum ve tekrar başlıyor.
    Daha önce böyle bir sorun yoktu birden başladı, bir ayarda bulamadım. bilen var mı?

• colaron a dit :...
    • Utilisateur
    • 17 jan. 2012, 21h54m

şarkılar neredeyse yarısına kadar çalıyor ve duruyor. diğer şarkıya da geçmiyor donup kalıyor.

• aynı sorun şu an bende de var. genelde ortalarında bir anda kesiliyor. radyo sekmesine geri dönsem bile tekrar başlamıyor.

• ghostoff a dit :...
    • Abonné
    • 28 mai 2012, 9h39m
    aynı sıkıntı bendede var ve durum internet bağlantısıyla alakalı değil. bulunduğum yerde fiber optik bağlantı var ve diğer sitelerde hiç bir sorun yaşamıyorum. paralı abone olduğum için pişmanım çünkü bu kesilmeler yüzünden hiç bir şekilde hizmet alamıyorum. üstüne üstlük türkçe olarak derdimi anlatabileceğim hiç bir birim yok. boşuna abone oldum : (

• ghostoff a dit :...
    • Abonné
    • 28 mai 2012, 11h13m
    ghostoff şöyle demiş:
    aynı sıkıntı bendede var ve durum internet bağlantısıyla alakalı değil. bulunduğum yerde fiber optik bağlantı var ve diğer sitelerde hiç bir sorun yaşamıyorum. paralı abone olduğum için pişmanım çünkü bu kesilmeler yüzünden hiç bir şekilde hizmet alamıyorum. üstüne üstlük türkçe olarak derdimi anlatabileceğim hiç bir birim yok. boşuna abone oldum : (

az önce Last.fm Scrobbler'ı yükledim ve artık sorunsuz kesintisiz müzik dinleyebiliyorum.

Les utilisateurs anonymes ne peuvent pas poster de messages. Merci de vous connecter ou de créer un compte pour pouvoir intervenir dans les forums.