Forum » Site Desteği

abonelik sorunu

• abonelik sorunu

arkadaşlar 1 ay önce aylık abone oldum ancak şimdi baktığımda aboneliğin bittiği tarihte tekrar abone olduğum yazıyor ancak benden herhangi bi para alınmadı. paypal sayfamdada abonelik ödemesinin iptal olduğu yazıyor.bununla ilgili herhangi bir bilgisi olan varmı acaba?

• [Utilisateur supprimé] a dit :...
    • Utilisateur
    • 2 déc. 2011, 11h18m

Bir aylık abone oldum, fakat 15 gün sonra abonelik bitti

18 Ekim 2011 de 1 aylık abone oldum, 2 Aralık itibariyle yani 15 gün sonra sistem girmeme izin vermiyor, abone ol diyor. Nedenini site yöneticilerinden öğrenmek istiyorum..

• ekince85 a dit :...
    • Utilisateur
    • 18 déc. 2011, 15h33m

abone oldum paypal bu ayın parasını da bankadan kesti ama abonelik bitti

abone oldum. İkinci ay için de paypal bankamdan para çekti ama tekrar abone olmam gerektiği hatırlatılıyor. Müziklere ulaşamıyorum. Yardımcı oabilir misiniz?

pınar demirci
    • dbedir a dit :...
    • Utilisateur
    • 11 mars 2012, 12h26m

1 yıllık abone oldum kredi kartımdam ödemesi alındı ama abonelik kesildi

19.02.2011 tarihinde abone oldum kredi kartımdan ödemesi yapıldı ama tekrar abone olmam gerektiği hatırlatılıyor.
    Müziklere ulaşamıyorum .
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• minebar a dit :...
    • Utilisateur
    • 3 mai 2012, 6h41m

abonelik

nisanın 27'sinde aboneliğimi yeniledim fakat hala çalamıyorum hiçbirşey açılmıyor..aboneliğinizi yenileyin yazıyor..yardımcı olursanız sevinirim...

Les utilisateurs anonymes ne peuvent pas poster de messages. Merci de vous connecter ou de créer un compte pour pouvoir intervenir dans les forums.