Forum » Site Desteği

Listelerin Görüntülemi

• Listelerin Görüntülemi

Şu an genel bir sorun var. Listeler görüntülenmiyor bulunamıyor (3, 6, ve 12 aylıklar) Ayrıca sevilen parçalarda yok. Sorunu bildirmek için yazdım.

• Ya da kısaca geri alıyorum, daha garip şeyler oluyor. Sanırım deneme falan yapılıyor.

• Dün yaşanan teknik bir sorundan dolayı sitede bir dizi hata oluştu, buna çalma sayıları, liste görüntülenmemesi, pano mesajı azalması vs. de dahil. Şu anda herşeyin normale dönmüş olması gerekiyor, eğer hala devam eden bir sorunla karşı karşıyaysanız lütfen bize en kısa zamanda problemin detaylı bilgisi ile geri dönün.

Teşekkür ederiz.

• Albüm kapakları

Neden nasıl oldu anlayamadım ama 2 3 gündür son çalınan şarkıları kısmında albüm kapakları çıkmıyor, sadece grubun resmi çıkıyor.başka hiçbir profilde görmedim bunu.benim browser ımda sorun var diyeceğim ama arkadaşlara sorduğum zaman onlar da aynı şekilde görüyorlarmış.çözümü var mı bunun?

J@mboree
  • Dinlediğiniz sanatçıların albüm ID3 etiketlerinin last.fm veritabanındakilerle aynı olması gerekir. Mesela http://www.last.fm/user/FReeJamboree/library/music/Opeth?sortBy=name&sortOrder=asc adresine bakılırsa bazı albüm etiketlerininizin başında yıl ibaresi var, bu veritabanındaki albüm adıyla uyuşmadığından direkt grup resmine yönlendiriliyorsunuzdur.

• orda niye bazıları normal isimleriyle görünüyor bilmiyorum ama bendeki tüm albümler başlarında çıktıkları yıl ile kayıtlı zaten.eskiden böyle bir sorun yoktu, şu ara sitede bazı denemeler yapılıyor sanırım, bu özelliği yeni değiştirmiş olmaları lazım.albüm kapağının lastfm in veritabanındaki şarkı isimleri/albüm adı eşleşmesine göre değil de kullanıcının mp3 tag indeki isme göre çıkması pek mantıklı değil, şarkıyı başka albümle tag lersek o albümün kapağı görünecek o zaman galiba

J@mboree
  • Evet sonuç olarak albüm adlarınızı düzenlemeniz gerekiyor çünkü veritabanındaki sanatçı/albüm/parça bilgileriyle eşleşmiyorlar.

• merhaba sorun bende halen devam ediyor. (skroplanan şarkılar sayfama yansımıyor) şarkıları site üzerinde dinlesem dahi bu sorunu yaşıyorum.Yazılımın yardım kısmında tanı bölümüne baktığımda 26 parça önbelleğe alınmış durumda gibi bir listeyle karşılaşıyorum. Hata olarak sunucuya ulaşılamaması bilgisi görünüyor. Ancak playerım ile yazılımım tamamen güncel...

• Yukarıdaki iki kullanıcının bahsettikleri farklı problemler, biri etiket sorunu biri de hafta sonu yaşanan bir sorundan etkilenen kullanıcımızın genel listelerinin tamamı ile ilgili idi.

http://www.lastfm.com.tr/forum/85202/_/269114/10 adresinden sorununuzla ilgili konuyu takip edebilirsiniz.

• merhaba.
    ben de problem yaşayanlardanım. 20.000+ olan skrop sayım 20 dk. önce baktığımda 1 görünüyordu. sanatçıları kaçar kere dinlediğim ve toplam listelerim v.s. görünüyor, ama çalınan şarkı sayısı 1 olarak gözüküyor. yardımcı olursanız sevinirim.

• Biraz bekleyelim, 24 saat içinde düzelmezse bize tekrar ulaşın lütfen

• şu an düzelmiş gibi duruyor. skrop sayım tekrar 20.000+ oldu. ilgilendiğiniz için teşekkürler.

• Rica ederiz, eğer gene benzer bir durum olursa 1 gün içinde düzelir genelde aklınızda bulunsun:)

• [Utilisateur supprimé] a dit :...
    • Utilisateur
    • 1 sept. 2009, 22h11m
    pano mesajlarının gözükmemesi sorunu hala devam ediyo.mail adresime panoma yeni mesaj bırakıldığına dair mail geliyo, sayfamda toplam mesaj sayısında artış da gözüküyo; fakat alttaki pano kısmında yeni mesajlar gözükmüyo.bu sorunu çoğu kişi yaşıyo, hatta sırf Türk kullanıcılar değil Polonyalı bi kullanıcı da yaşıyo şahit oldum.baya geniş kapsamlı bi sorun var sanırım.bi an önce çözülmesini umut ediyorum :)

• mamamouchi a dit :...
    • Utilisateur
    • 7 sept. 2009, 14h30m
    dinlediğim şarkıların listesi bir ay öncede takıldı kaldı, yeni dinlenenler eklenmiyo listeye,, nasıl düzelecek, benim yapabileceğim bişey yok mu?? bu genel bi sorunsa ne zaman düzelicek??

• şarkı sayım sıfırlandı?yardım lütfen

24000 küsürlerden sıfırlanmış bulunca şaşırdım...bu durumu lütfen en kısa zamanda düzeltmenizi rica ediyorum....

• Utilisateur
    • 24 nov. 2009, 22h00m
    Merhaba ,

benimde 50bin küsür çalıştan 6-7'e düştü.

• oODarcynOo a dit :...
    • Utilisateur
    • 25 nov. 2009, 2h32m
    Playcount yine düştü 20 lere xDGecen sene de 25 kasım da olmuştu aynısı özel bi günmü bu nedir xD

• Utilisateur
    • 11 déc. 2009, 22h25m
    play sayım 1500lerden 20lere düştü.

• play sayısının düşmesi sorunu bende de yaşanıyor şuanda. 26 bin küsür play sayım 0 landı. 24 saatte geçti düzelme yok yardımcı olabilir misiniz.

• yakogg a dit :...
    • Utilisateur
    • 10 mars 2010, 12h14m
    ilginç.. benim başıma gelmedi daha böle bişey

• cashkulle a dit :...
    • Utilisateur
    • 15 mars 2010, 9h16m

Modifié par cashkulle le 30 avr. 2010, 12h38m
  • 14.3.2010

scrobble sayım 14.590 civarından 10'a düşmüş . ilgilenebilir misiniz? teşekkürler..

• apeironur a dit :...
    • Abonné
    • 9 nov. 2010, 15h53m

2009'a geri döndüm

merhaba, benim çalma sayımda sıkıntı yok ama sevilen şarkılar, arşivdeki sanatçı sayısı ve dinlenme sayısı 1-2 yıl öncesine geri dönmüş sanki. 1800 sanatçı civarındaki arşivim 800lerde. En son sevdiğim şarkıyıysa kasım 2009'da sevmişim -ki bu mümkün değil- ve 1000 civarındaki sevilen parça sayısı 600lere düşmüş. lütfen birileri önceden olduğu gibi bu veritabanı hatasının düzeleceğini söylesin. ilginizi bekliyorum.

• aynı sorun

ben de tüm listelerimi kaybettim. last.fm bana yeni bir kullanıcı edasıyla yaklaşıyor... umarım listelerim geri gelir.

Les utilisateurs anonymes ne peuvent pas poster de messages. Merci de vous connecter ou de créer un compte pour pouvoir intervenir dans les forums.