Forum » Site Desteği

Yeni Nesil Last.fm

• eraymeray a dit :...
    • Abonné
    • 18 jui. 2008, 8h18m
    Yorumların çoğuna katılıyorum fakat hepsinden öte beni sinirlendiren şey bu değişimin bir dayatma şeklinde gerçekleşmesi. Sosyal müzik darbesi olmuş!

Last FM, Last AM olsun oldu olacak..

Bir de haftalık komşularım nerede? Yakınlarda göremedim; kendileri benim komşumsa neden uzaktalar, yakın değillerse neden komşumlar? Yoksa yalnız mı bırakıldık hepimiz?

Olmadı efem, olmadı...

• slayerrrr a dit :...
    • Utilisateur
    • 18 jui. 2008, 8h25m
    rastgele slogan jeneratörü koymuşlar şimdi de bende "Go To Work On a Last.fm." yazıyor.

shoutbox denen pano sağ tarafa alınıp daha minimal ebatlara getirilene kadar devredışı bırakma kararı aldım. zaten yazanım da yok :P

• gotchad a dit :...
    • Utilisateur
    • 18 jui. 2008, 8h42m

Pek olmamış

Dün ilk başlarda çok sevmiştim Lastfm in yeni görünümünü ama şu an bana çok kullanışsız geliyor. Eski görünüme o kadar aşina olan gözlerimde bu yeni görünüm öyle boş geliyor ki. Eğer mümkünse lütfen önceki tasarımıda kullanıma açın ve kullanıcılar iki tasarım arasında seçim hakkı olsun. Ben istemiyorum böyle bir lastFm açıp giresim bir şeylere bakasım gerçekten gelmiyor.

• @slayerrrr Rastgele slogan önceden vardı dikkatinizden kaçmış. Neyse çok hızlı geliyor yorumlar. Bari Türk kullanıcılar topluluğu uyandı da bir aktivite oldu hehe bu arada önceden bir çoğunuz yavaşlıktan şikayet etmişti tamamen yeni bir sisteme geçildiği için bazı aksaklıklar ve gecikmeler yavaşlıklar olabilir. Tabi ki böyle kalmayacak. Sevgiler herkese

• sawkar a dit :...
    • Utilisateur
    • 18 jui. 2008, 9h42m
    last fm imi geri ver !

"Geriye dönüş yoktur. Çünkü zaman her şeyi mahveder. Bazı şeyler onarılamaz. İnsan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. Çoğu suç cezalandırılamaz. Sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi mahveder. Çünkü aşk, yaşamın pınarıdır"
    • wudoo a dit :...
    • Utilisateur
    • 18 jui. 2008, 9h47m
    valla şimdi eskisine nasıl hasretle bakıyorum. siteyi 3 bölümlü ferah tasarımından alıp sıkış tepiş yaptınız :) özellikle nisa senin profiline girince çok kötü gözüküyor sayfa. daha da nefret ettim sitenin bu halinden. o nasıl bir kalabalıktır öyle, her şey bir tarafta birikmiş.

• Yahu ben mi yaptım siteyi bana neden yükleniyorsunuz :) Ayrıca benim profilimin nesi varmış :P

• Utilisateur
    • 18 jui. 2008, 9h51m
    "Geriye dönüş yoktur. Çünkü zaman her şeyi mahveder. Bazı şeyler onarılamaz. İnsan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. Çoğu suç cezalandırılamaz. Sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi mahveder. Çünkü aşk, yaşamın pınarıdır"
    • Utilisateur
    • 18 jui. 2008, 9h54m
    senin de payın var, sen de onlardansın!!! :) senin profilin sitenin aldığı içler acısı hali gözler önüne seriyor :) radyo, hakkımda, aktivite, arkadaşlar, etkinlikler, günlük, gruplar derken insanın başı dönüyor.

• Katılın tabi kendinizi ifade edin, ama rica ediyoruz her zaman saygı çerçevesinde:) Sizleri seviyoruz siz artık bizi sevmeseniz de

• Utilisateur
    • 18 jui. 2008, 9h58m
    sawkar demiş ki:
    last fm imi geri ver !

bakın arkadaşlar ne güzeldi last fm imiz herşey gözler önünde sade ve hoştu. tarzının adamıydı !
    Katılalım...
    http://www.lastfm.com.tr/group/Bring+back+the+old+Last.fm

• sevmiyoruz diye bişey yok, sadece korkuyoruz en azından ben korkuyorum. bir anda tüm site değişiverdi, birden sayfamız mutasyona uğradı; ne bileyim hayatın anlamı yolundan şaştı. yapabileceklerinizden korkuyoruz :D

• Tamam yaptın reklamını aa:P

• @paradoxutku siz de haklısınız sudan çıkmış balık gibi hissediyorsunuz açık söyleyeyim ben de ilk başlarda alışmakta zorlanmıştım tabi ben ilk göreli baya oldu ama, şimdi bana daha kullanışlı geliyor mesela birçok açıdan daha önce de dediğim gibi hiçbiriniz pozitif tarafları görmüyor, aslında o kadar çok pozitif yanı var ki teknik anlamda. Siz tutturdunuz kötü görünüyor diye.. Görünüş mü önemli yoksa yenilikler ve bunların nasıl çalıştığı mı? Bu kadar şekilci olmayın,siteyi keşfe çıkın, sizi seviyoruz!!

• Utilisateur
    • 18 jui. 2008, 10h04m
    tasarımcılarınız neden böyle bir tasarım yapma gereği duymuş anlayamadım ben. eski tasarım mükemmel bir hale getirilebilirdi. insanlar kendi sayfalarını kişileştirebilmeliydi. misal sağdaki bir tabloyu çek bırak yaparak sola bırakabilmelilerdi ya da istemedikleri tabloyu tek tıklamayla kapatabilmelilerdi. işte bunlar yapılamayacak şeyler değildi. eğer tasarımcılarınız kafayı kullanabilselerdi bu işe yaramaz tasarım yerine kullanıcıların şekil verebildiği bir tasarıma yönelirlerdi. farkında değiller galiba ama olay bu artık. kişileştirilebilir bir sistem ile last.fm eski orjinalliğini bir üst seviyeye çıkartıp, herkesten farklı olan duruşunu sürdürebilirdi ama siz kıytırık bir social network'e benzettiniz kendinizi. bakın size yüklenmedim, genel konuştum. bunu benim adıma iletirseniz memnun olurum :)

• Utilisateur
    • 18 jui. 2008, 10h06m
    kullanıcıların şekil vermesinden kastım myspace gibi tamamen değiştirmeleri değil. sadece ufak işlemler ile sade veya kalabalık görünümü kendilerinin ayarlayabilmeleri.

• Tabi ki herşeyin bir sebebi var, "dur şu siteyi bir sallayalım" mantığı yoktu, bazı şeyler gerekliydi, bir çok site hatası da ortadan kalktı mesela, yani olay tamamen tasarım değil bir de internet dünyası ve görselliği sürekli değişiyor, bizim tasarımımız biraz fazla basit kaçıyordu ve bazı şeyler fazla silikti. Alışacaksınız umarım.

• Utilisateur
    • 18 jui. 2008, 10h16m
    eski arayüze dönüş seçeneği istiyoruz ...

• Utilisateur
    • 18 jui. 2008, 10h25m
    basitlik kötü bir şey değildir. çoğunluğun memnun olmadığı bir tasarımı pat diye yayına sokarak zaten yapacağını yaptı last.fm. boşuna millete sormasaydınız keşke tasarım nasıl, fikirleriniz nedir falan diye. hatta şimdi o sondaki "umarım"ı kaldırıp. alışacaksınız! yazsanız bile çok şaşırmam. hatta daha yerinde olur.

• Utilisateur
    • 18 jui. 2008, 10h27m
    http://www.lastfm.com.tr/group/Bring+back+the+old+Last.fm

3 dakikada bir 10 kişi katılıyor ortalama olarak ... büyüyoruz !

• Utilisateur
    • 18 jui. 2008, 10h27m
    facebook kişileri nasıl etkisine aldıysa artık, bu onların tasarımlarına kadar yansıdı. umarım yol yakınken geri dönerler.

• Utilisateur
    • 18 jui. 2008, 10h41m
    şu daha önce dediğim activitiy feed saçmalığını bi düzeltirlerse iyi olacak. gösterme seçeneklerinde hiçkimseyi seçtiğimde benim de görmemem lazım!!! görmek istesem zaten kapatmam herhalde. ne yaptığımı sadece ben görebilecekmişim :D tam mal yerine koyuyor beni.

• feyyaz a dit :...
    • Utilisateur
    • 18 jui. 2008, 10h46m
    Sosyal müzik darbesi olmuş!
    kesinlikle katılıyorum

• feyyaz demiş ki:
    Sosyal müzik darbesi olmuş!
    kesinlikle katılıyorum

hani girmeyecektin :D

• feyyaz a dit :...
    • Utilisateur
    • 18 jui. 2008, 10h56m
    eski günlerin hatrına

Les utilisateurs anonymes ne peuvent pas poster de messages. Merci de vous connecter ou de créer un compte pour pouvoir intervenir dans les forums.