Forum » Site Desteği

birden fazla liste oluşturmamız mümkün mü?

• yolcuys a dit :...
    • Utilisateur
    • 22 mars 2008, 11h20m

birden fazla liste oluşturmamız mümkün mü?

benim gibi çok çeşitli müzik dinleyicileri için farklı kategoride müzik listeleri oluşturmak daha kullanışlı olacaktır. bu özellik last fm de uygulanabilir mi?

jasmine
  • yolcuys:

Farklı müzik listeleri yaratmak şimdilik mümkün değil ancak farklı bir alanda bu özellik mevcut. Dinlediğin değişik müzikleri etiketler altında albüm, sanatçı ya da parçalar altında toplayabilirsin. Yani mesela müzik türleri altında ve eğer ayda 2.50 euro olan abonelik işlemini yaparsan bu etiketlerin her biri ayrı bir radyo istasyonuna dönüşüyor. İleride abone olmayan üyelerimiz için de böyle bir özellik yaratmayı düşünürüz tabi ki.

Önerin için teşekkürler,

not:bu soruyu genel fikir ve öneriler forum başlığı altına taşıyacağım, Türkçe Last.fm forumu çeviri ve dil konularında kullanılacak:)

• ersiny a dit :...
    • Abonné
    • 16 jui. 2008, 20h52m
    Vakit geldi, müjdeyi vereyim...
    Beta sürümü ile yeni listeler ekleme özelliği nihayetinde geliyor...
    Bir şarkıyı müzik listenize ekemek istediğinizde karşınıza bir adım daha çıkıyor (eğer birden fazla listeniz var ise) ve hangi listenize şarkıyı eklemek istediğiniz soruyor beta sürüm, şimdilik beta kardeşimiz soruyor tabi... Alpha olmasını sabırsızlıkla bekliyoruz :)

• Evet çok yakında :)

• edit: çift mesaj oldu.

Modifié par paradoxutku le 17 jui. 2008, 11h05m
    • Abonné
    • 18 jui. 2008, 22h40m

listeler görünmüyor...

nisa, listeler de problem yaşıyorum. ilk denemlerimde 4 liste yapıp kalmıştım. dün yine bir iki liste açmaya çalıştım ancak profilimde ki arşiv içinde listeler bölümünde bir türlü görüntülenmiyor. ayrıca aktiviteler kısmından da yaptığım değişiklik yazıyorken oradan tıkladığımda listeye ulaşabiliyorum...

sanırım liste ve etiket güncellemelerinde problemler devam ediyor hala? bi gelişme ya da çözümü var mıdır bunun?

• intaomri a dit :...
    • Utilisateur
    • 21 jui. 2008, 8h31m

yardım ediiin lütfeeeeennnn

ya ben nasıl müzik dinlicem nasıl liste oluşturucam we dinlicem yardım edin ben bu siteyi çözemedim =(

• Abonné
    • 21 jui. 2008, 22h13m

Bi iyi bi kötü..

Hahayyy, sonunda listelerim göründü. Hatta bi tanesi üçlemiş... Neyseki silibildim sonra, sistemde anında güncelleme yapabildi. Değişiklikler hemen geçerli oluyor.... bu iyi olandı.

Lakin kötü olan ise yeni listemde 200 parçadan sonra bir hareketlenme göremedim, öle takılı kalıdı 200de. Eklediğim yeni parçalar nereye gidiyor acaba? Birde daha önce varolan listem bir listemde zaten 279 parça vardı. Eski sistem hayatta iken eski sistem üzerinden listeyi güncelleyebiliyordum. Yeni sisteme tamamen geçtiğimizden bu yana 279da kaldı o listemde. Yeni eklediklerimi göremiyorum..

Ne kadar devam edecek bu sorun böle. Ya da çözülecek mi acep?

• intaomri a dit :...
    • Utilisateur
    • 22 jui. 2008, 13h11m
    tamam buldum :)

• ersiny; bildiğim kadarıyla müzik listesinde 200den fazla şarkı olduğunda pürüz çıkıyor.. bu yüzden önerilmiyor 200ün üstünde şarkı.. ama tabii sen yine de aslını astarını kesin olarak öğren:)

• Abonné
    • 14 sept. 2008, 14h36m
    renklikalem, mesele pürüz değil, sınır. yani 200le sınırlamış listeler. daha önceki sistemde bunu üstüne çıkmak mümkündü. lakin çıknaların listeleri o şeklde kalıyor ama üzerinde herhangi bir güncelleme yapmak mümkün olmuyor, eğer 200 sınırın altına inerek liste güncellenmez ise.

ahhh 200 vah 200...

• Arkadaşlar birden fazla liste oluşturabiliyorsunuz, yani farklı konseptlerde farklı listeler, aslında daha keyifli.

• Abonné
    • 18 sept. 2008, 12h58m
    bunda hem fikiriz...
    zira birden fazla liste imkanı olmadığı vakit listelerde yer vereceklerimiz için etiketleri kullanmak durumunda kalabilyorduk. buda etiket ekosistemine kanımca zarar veriyor, kirlilik yaratıyor. örneğin, gece uyurken, turkish, ispanyolca, dans ederken gibi bir şarkı türü olmayan sınıflandırmalarla da karşılaşabiliyorduk. bu yüzden birden fazla liste sistemi etiket ekosistemini de ferahlatacak bir yöntem...
    keyfimize göre birden fazla listelerimizin olabiliyor olması dışında...

lakin dertlendiğimiz kısmı bunun 200 ile sınırlı olması.
    çünkü önceki sistemde sınır yoktu. her ne kadar tek liste olsada.
    çünkü bir liste yapıyorsam bunda 200den fazla parça olması çok doğal.
    v.s. v.s.

Umuyoruz last.fm ekibi bu limit ile ilgilide çalışmalar yapıyordur...

• Evet ilgileniliyor ancak bunu yer açmak gibi düşünün, mesela gece uyurken demişsiniz, buna benzer farklı konseptlerdeki listeler oluşturma imkanı verilerek şarkı sayısı limitinden kısılmış oldu. Ama bir yandan da ister tür, ister konsept, ister kişisel sınıflandırmalarla olsun, farklı listeler yaratıp bunu 200'le sınırlamak (ki makul bir rakam aslında, sınıflandırılmış listeler yapma imkanı göz önünde bulundurulduğunda) normal bir şey aslında. Müzik listelerine müdahele de artık genişlemiş durumda, şarkı eklemek çıkarmak, liste adı yenilemek vs herşey daha pratik. Tabi ki öneriler iletilecek.

İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederiz :)

• e-mine a dit :...
    • Utilisateur
    • 5 déc. 2008, 16h23m

Yardım!

kendi şarkı listemi nasıl oluşturabilirim?

JazZzZzZz
  • Merhaba e-mine,

http://www.lastfm.com.tr/user/e-mine/library/playlists adresinde müzik listelerini görüntüleyebiliyoruz, içlerinde parçalar da mevcut, biz sana yetişemeden sen yolunu bulmuşsun :)

Diğer kullanıcılarımız için: müzik listenize parça eklemek için bu parçanın sayfasına giderek sayfanın üst sol kısmında bulunan etiketle, paylaş, ve "Dahası" butonlarına yönelin. Dahası butonunun yanındaki minik ok işaretine tıkladığınızda aşağıya bir menü açılır, buradan "müzik listesine ekle" yazısına tıklamanız yeterli olacaktır. Müzik listenizin içeriğini, liste adı ve diğer detayları
    http://www.lastfm.com.tr/user/KULLANICI ADINIZ/library/playlists adresinde görüntüleyebilirsiniz.

Teşekkür ederiz.

Les utilisateurs anonymes ne peuvent pas poster de messages. Merci de vous connecter ou de créer un compte pour pouvoir intervenir dans les forums.