• [Utilisateur supprimé] a dit :...
    • Utilisateur
    • 28 mai 2009, 22h18m

Poland is going here!:)

Ktoś z Polszy się wybiera? może ktoś już byl? jakieś rady,transporty i wszystko co ważne i nieważne.zachęcam do hmm,dyskusji?

• Riczmond a dit :...
    • Utilisateur
    • 4 juin 2009, 20h41m
    ja zamierzam w tym roku pojechaći to będzie mój pierwszy raz. właśnie sie zastanawiam jak dojechać najlepiej, czy lepiej pociągiem, autobusem czy furą... Krecik a ty jak planujesz dotrzeć?

• Utilisateur
    • 5 juin 2009, 18h13m
    jesli masz samochod to koszt chyba 350 km na 5 osob to okolo 50 zlotych w obie strony. pociagiem z poznania do berlina to koszt (16zl poznan -frankfurt nad odra od osoby, i potem przez cala brandenburgie moze jechac 5 osob na jednym bilecie czyli po 6 euro od glowy - ale nie wiadomo jak dalej bo melt odbywa sie juz w innym landzie i to ogolnie slaby plan jest i drozszy niz samochod,ale trzeba miec samochod..) no i jeszcze mozna na stopa z drezna do poznania jakies 5 godzin jesli masz kobiete w zestawie:)

• Utilisateur
    • 6 juin 2009, 10h20m
    w zestawie to ja na razie jestem sam. samochod mam tylko samemu to mi sie chyba nie opłaca jechać.

• ktoś z 3miasta?
    jakieś pomysły na dotarci tam?
    gdzie kupujecie bilety?
    znacie jakies szczegoly co do festiwalu?
    bo ja niestety niemieckiego nieznam na tyle zeby przebrnac przez niemieckie strony i cokolwiek z nich zrozumieć;/

• momuaw a dit :...
    • Utilisateur
    • 15 juin 2009, 21h58m
    w eventimie pl ,trzeba do nich napisac,maja troche przedrozone ale i tak taniej niz z przesylka za 30 euro z dojcza.

co do podrozy najtaniej wychodzi samochodem jesli masz z kim jechac:)
    my z kolegą riczmondem obadalismy troche sprawe i mamy jedno wolne miejsce w samochodzie(koszt50-60 zl od osoby)
    pozatym jest wersja angielska strona calkiem si.
    jesli pociagiem to najtaniej na biletach landowych 30 euro i 5 osob moze jechac. ale ogolnie to jest juz w drugim landzie wiec skacze razy dwa cena.

• kurcze, wystepuje w duecie, wiec z Wami nie damy rady, moze ktos jeszcze autem albo jakimis innymi srodkami transportu?

• no ja tez szukam jakiegos transportu..zapraszam na http://grono.net/melt-festival/

• everyme a dit :...
    • Utilisateur
    • 29 juin 2009, 21h55m
    ja ze szczecina, i ten sam problem z dojazdem, ale chyba zdecyduje się na pociąg, bo samochodu i kierowcy brak.

'coz there's nothing else to do, every me and every you.
  • hmm..mam pytanie co do biletów, czy na miejscu też nie da rady kupić?
    bo coś tam czytałam ale nie być pewna..

• Na każdym event'cie jest taka możliwość, jednak na miejscu w dniu imprezy zawsze jest kilka "groszy" więcej, Ja przez mail'a zamówiłem bilety na eventim'ie, koszt: 502zł + 8zł za przesyłkę, to jest bardziej opłacalna opcja... :)

• nunatuna a dit :...
    • Utilisateur
    • 6 jui. 2009, 16h59m
    hej! a macie pomysły na nocleg - oprócz namiotu?

floating
    • tugulasz a dit :...
    • Utilisateur
    • 6 jui. 2009, 18h59m
    Cholera! Bilety dwudniowe wysprzedane! ! ! A niech to. Zrujnuję się finansowo.

• Utilisateur
    • 6 jui. 2009, 20h29m
    nie oplaca sie nocowac poza polem namiotowym,najblizej grafenhainichen 6 km..srednia opcja gdzie festiwal trwa do 7,8 rana..nie tak jak w polszy..

• swigull a dit :...
    • Utilisateur
    • 6 jui. 2009, 21h01m

transport z wroclawia

yo. wybieram sie autem na melt. mam 2 wolne miejsca. prosze pisac :)

swigull
  • sa jeszcze w ogóle bilety?

• Utilisateur
    • 7 jui. 2009, 20h56m
    3-dniowe sa. 100 euro (502 zlote w eventimie plus przesylka) i jednoniowe po chyba 55 euro

• zielonyKot a dit :...
    • Utilisateur
    • 12 jui. 2009, 15h19m

no i stało się

biletów nie ma już cholera
    i nie moge znalezc jakiegos forum aby kupic karnet !

• zielonyKot a dit :...
    • Utilisateur
    • 12 jui. 2009, 15h19m

hmm

ma ktoś do odsprzedania może, albo ma jakieś namiary?

• Utilisateur
    • 13 jui. 2009, 12h33m
    sledz shouta,co chwile ktos cos ma jesli nie przeraza Cie np. 160 euro za 2 dni..

• sosicki a dit :...
    • Utilisateur
    • 13 jui. 2009, 20h03m
    czy teraz jedyną opcją na zakup biletów jest jakieś kombinowanie, czy będzie można kupić bilety na miejscu?

• Utilisateur
    • 13 jui. 2009, 21h39m
    no przeciez wszedzie jest napisane,ze sold out. wiec tylko u konikow.

• norlen a dit :...
    • Utilisateur
    • 14 jui. 2009, 11h20m

karnet

jeśli ktoś w ostatniej chwili się rozmyśli i będzie chciał odsprzedać karnet to ja jestem chętny gb.muzyka@gmail.com

• arthi_ a dit :...
    • Utilisateur
    • 14 jui. 2009, 11h43m
    do zobaczenia na melcie :)

▄█▀ █▬█ █ ▀█▀
    • Utilisateur
    • 14 jui. 2009, 13h27m
    szukam biletu. pisać na priv albo wolnymar@wp.pl i tel 508498187. mogę też zapewnić transport z okolic leszno- zg

Les utilisateurs anonymes ne peuvent pas poster de messages. Merci de vous connecter ou de créer un compte pour pouvoir intervenir dans les forums.